The 1st Full Edition of Love Rain OST Album

The full edition of OST album for KBS 2TV melodrama Love Rain (Sarangbi) starring SNSD member Yoona and Jang Geun Suk is released on April 24th, 2012.

The Love Rain: Sarangbi OST album leaves a deep impression with its moving score and memorable themes. The soundtrack includes Jang Keun Suk’s title theme song “Love Rain” as well as Girls’ Generation member Tiffany’s “Because It’s You” and Na Yoon Kwon’s “Love is like Rain”.

Love Rain: Sarangbi OST album contains a total of 12 tracks, which 5 previously released OST singles and 7 music tracks.

Related Post:

10 thoughts on “The 1st Full Edition of Love Rain OST Album

  1. thanks untuk lagu love is like rain by na yoon kwon
    saya suka blog nya,semoga semakin byk visitor
    btw kalo niat mau web domain .com .net .org
    hubungi saya aja,ntar saya kasih gratis
    ntar langsung aja msg ke saya domain and nameserver yang di inginkan
    sekali lagi thanks ya lagunya,saya suka banget sama lagu ini ^_^

  2. hemmz.., meskipun drama ini udah abis., masi aja kpikiran terus,.. Sayang endingnya kurang sempurna.,meskipun he-na dan joon menikah,.. Tetapi pemain pendukung lainya gak d perlihatkan.. Tapi tetep oke banget koq :-)) gomawo!

  3. woah, i just watching this drama till eps. 6, & i really likes this song : love is like rain by na yoon kwon! Thanks for the posting! Fightiing!🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s